Правові підстави та передумови створення системи уповноважених економічних операторів в Україні - Міщенко, І. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджено правові підстави та передумови створення системи уповноважених економічних операторів в Україні. Запропоновано удосконалення нормативно-правового регулювання діяльності уповноважених економічних операторів в Україні.
Міщенко І. В. Правові підстави та передумови створення системи уповноважених економічних операторів в Україні / І. В. Міщенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.115-117.
Keywords: уповноважений економічний оператор; критерії відповідності статусу УЕО; стандарти безпеки; зовнішньоекономічна діяльність; державне регулювання