Війна: конфлікт та солідарність цивільних інтересів - Харитонов, Євген Олегович; Харитонов, Є. О.; Харитонов, Евгений Олегович; Kharytonov, Yevhen O.; Kharytonov, Evgen (Фенікс, 2022)
Розглядаються питання правового регулювання цивільних відносин, що виникають при здійсненні діяльності в інтересах іншої особи в умовах війни. Об'єктами досліджень виступили, зокрема, проблеми колізії й солідарності цивільних прав і інтересів в умовах війни.
Розділ 1.
Харитонов Є. О. Війна: конфлікт та солідарність цивільних інтересів // Діяльність в інтересах іншої особи в умовах війни: цивілістичні аспекти : кол. монографія / за ред. проф. Є. О. Харитонова, проф. І. В. Давидової. – Одеса : Фенікс, 2022. – Розд. 1. - С. 9-38.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; права людини; права приватної особи; воєнний стан; інтерес; правомірні очікування; зловживання цивільними правами; зловживання цивільними інтересами; конфлікт інтересів; колізія інтересів; зобов'язання з відвернення шкоди; зобов'язання з відвернення небезпеки; human rights; rights of a private person; martial law; interest; legitimate expectations; abuse of civil rights; abuse of civil interests; conflict of interest; obligation to avert damage