Правова природа та зміст договору про волонтерську допомогу - Килимник, Юлія Анатоліївна (Одеса: Фелікс, 2021)
В статті проведено аналіз понять волонтерство, волонтерський рух, волонтерська діяльність. Проаналізовано питання виникнення волонтерства як суспільного явища.
Килимник Ю. А. Правова природа та зміст договору про волонтерську допомогу / Ю. А. Килимник // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 42-44.
Keywords: волонтерство; благодійність; волонтерські організації; волонтерський рух; волонтерська діяльність; волонтер