Особливості зовнішньої політики Європейського Союзу в напрямку "Східного партнерства" - Савкова, С. С. (Одеса, 2017)
Статтю присвячено вивченню трансформації зовнішньої політики й дослідженню міжнародних зв'язків Європейського Союзу в сучасних умовах.
Савкова С. С. Особливості зовнішньої політики Європейського Союзу в напрямку "Східного партнерства" / С. С. Савкова // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 82-84.
Keywords: Європейський Союз; міжнародні зв'язки; зовнішня політика; міжнародна безпека; глобалізація; інтеграція; міжнародні організації