Міжнародно-правовий захист авторського права - Олещенко, Юлія Віталіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена дослідженню сучасного стану міжнародно-правового регулювання захисту авторських прав в Інтернет-мережі у перспективі його впровадження у законодавство України.
Олещенко Ю. В. Міжнародно-правовий захист авторського права / Ю. В. Олещенко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 409-411.
Keywords: авторське право; інтернет; охорона та захист прав; звільнення від відповідальності; інтелектуальна власність