Деякі міжнародно-правові аспекти клонування людини - Хімченко, С. А. (Одеса, 2018)
У статті відображені тенденції прогресу новітніх напрямів сучасної медицини, таких як клонування людини, та розкрито питання, пов'язані із встановленням кримінальної відповідальності за клонування людини.
Хімченко С. А. Деякі міжнародно-правові аспекти клонування людини / С. А. Хімченко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 187-191.
Keywords: клонування; репродуктивне клонування; біоетика; права людини; міжнародне право; право на життя; право на повагу до гідності людини