Особливості зобов'язань, що виникають з договору постачання енергетични ми та іншими ресурсами через приєднану мережу - Голубєва, Н. Ю.; Голубева, Н. Ю.; Golubeva, N. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена дослідженню особливостей договору постачання енергетичними та іншими ресурсами через приєднану мережу на відміну від загальних норм про договір купівлі-продажу на сучасному етапі розвитку цивільного законодавства України. Відмічається, що системостворююча ознака для об'єднання договорів постачання через приєднану мережу в окремий вид купівліпродажу є не предмет, а спосіб передачі товару — постачання через приєднану мережу.
Голубєва Н. Ю. Особливості зобов'язань, що виникають з договору постачання енергетични ми та іншими ресурсами через приєднану мережу / Н. Ю. Голубєва // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 86-91.
Keywords: зобов'язання; договір ресурсопостачання; постачання енергетичними та іншими ресурсами через приєднану мережу; договірні зобов'язання; обязательство; договор ресурсопоставки; снабжение энергетическими и другими ресурсами через присоединенную сеть; договорные обязательства; obligation; agreement; supply by power and other resources through the added net work; contractual obligations