Експресивно-стилістичний потенціал вставлених конструкцій в україномовному газетному дискурсі - Топчій, Л. М.; Топчій, Лариса Миколаївна; Topchiy, L. M. (Одеса, 2016)
Одне з чільних місць у мові періодики належить вставленим конструкціям як синтаксичним маркерам експресивності. У статті на матеріалі газети «Літературна Україна» робиться спроба дослідити експресивно-стилістичний потенціал вставлень, з’ясовуються засоби реалізації експресивності в цих компонентах.

One of the most important places in the newspaper language occupy inserted constructions as syntactic markers of expressivity. The article deals with the author’s attempts to analyze expressive and stylistic potential of the inserted components, considers ways of expressivity realization in them on the material of the newspaper “Literary Ukraine”.
Топчій Л. М. Експресивно-стилістичний потенціал вставлених конструкцій в україномовному газетному дискурсі / Л. М. Топчій // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 188-192.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; вставлені конструкції; експресивний потенціал; емоційно-оцінні значення; inserted constructions; expressive potential; emotional value