Лінгвокультурні й лінгвосеміотичні особливості вербалізації концепту-міфологеми ДРАКОН - Колесник, О. С.; Колесник, Олександр Сергійович; Kolesnyk, О. S. (Одеса, 2016)
Лінгвокультурні та лінгвосеміотичні властивості засобів вербалізації концепу-міфологеми ДРАКОН у мовних картинах світу європейських етносів аналізуються з позицій універсологічної лінгвістики.

The article considers linguo-cultural and linguo-semiotic peculiarities of the verbal signs designating the mythic concept DRAGON in Europeans’ language worldviews. The corresponding language units are tackled in theframework of universalia-ori- ented linguistics.
Колесник О. С. Лінгвокультурні й лінгвосеміотичні особливості вербалізації концепту-міфологеми ДРАКОН / О. С. Колесник // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 225-230.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; концепт-міфологема; номінація; інверсія; система; дракон; mythic concept; designation; inversion; system; dragon