Цифрові обʼєкти в судово–експертних дослідженнях - Євсюков, Олександр; Yevsiukov, Oleksandr (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах розглянута діяльність судового експерта при дослідженні цифрових обʼєктів. З урахуванням постійного розвитку цифрових технологій наведено актуальність зазначених досліджень для більш повної міри реалізації ключових принципів обʼєктивності та повноти досліджень у судово–експертній діяльності. The theses consider the activities of a forensic expert in the study of digital objects. Taking into account the constant development of digital technologies. The relevance of these studies for a more complete implementation of the key principles of objectivity and completeness of research in forensic research is presented.
Digital objects in forensic research
Євсюков О. Цифрові обʼєкти в судово–експертних дослідженнях. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 249-252. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33557
Keywords: судово–експертні дослідження; аналіз; цифрові обʼєкти; цифрові технології; судовий експерт; експертиза; forensic research; analysis; digital objects; digital technologies; forensic expert; examination