Процес інституціалізації церковно-державної взаємодії в Україні - Лазор, Катерина Петрівна; Лазор, К. П.; Лазор, Екатерина Петровна; Lazor, Kateryna P. (Севастополь : СевНТУ, 2014)
Досліджується процес інституціоналізації церковно-державної взаємодії в Україні. Визначено особливості та складові інституціоналізації церковно-державної взаємодії, а також механізми підвищення ефективності взаємодії церкви та держави.

Исследуется процесс институционализации церковно-государственного взаимодействия в Украине. Определены особенности и составляющие институционализации церковно-государственной взаимодействия, а также механизмы повышения эффективности взаимодействия церкви и государства.

This article examines the institutionalization of the church-state interaction in Ukraine. The features and components of the institutionalization of church-state cooperation and mechanisms for improving the efficiency of interaction of church and state.
Лазор К. П. Процес інституціалізації церковно-державної взаємодії в Україні / К. П. Лазор // Вісник СевНТУ; Серія: Політологія : зб. наук.праць. – Вип. 145. – Севастополь : СевНТУ, 2014.– С. 149-152.
Keywords: держава; церковно-державна взаємодія; інститут церкви; інституціоналізація; концепція симфонії світської та церковної влади; государство; церковно-государственное взаимодействие; институт церкви; институционализация; концепция симфонии светской и церковной власти; state; church-state interaction; the institution of the church; the institutionalization; concept of the symphony secular and ecclesiastical authorities; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science