Методологічні ідеї теорії кримінально-процесуальних функцій - Гловюк, І. В.; Гловюк, И. В.; Glovyuk, I. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено розгляду методологічних ідей теорії кримінально-процесуальних функцій. Критично проаналізовано деякі сформульовані в доктрині методологічні правила цієї теорії. Викладено авторське бачення системи методологічних ідей теорії кримінально-процесуальних функцій.
Гловюк І. В. Методологічні ідеї теорії кримінально-процесуальних функцій / І. В. Гловюк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 566-574.
Keywords: методологічна ідея; кримінально-процесуальна функція; змагальність; функція кримінального процесу; функція кримінально-процесуального права; методологическая идея; уголовно-процессуальная функция; функция уголовного процесса; функция уголовно-процессуального права; a methodological idea; criminal procedural function; the function of the criminal procedure; the function of the criminal procedure law