Роль і значення інтелектуальної власності в інноваційному розвитку економіки - (:unkn) unknown (Київ, 2014)
В збірнику матеріалів конференції розглянуті питання, значення та ролі інтелектуальної власності в інноваційному і економічному розвитку держави. Матеріали можуть бути корисними для спеціалістів, які мають справи з інноваційною, економічною та інформаційно-аналітичною діяльністю, питаннями комерціалізації об’єктів інтелектуальної власності, побудови інноваційних моделей і систем, системи правової охорони інтелектуальної власності та інноваційної діяльності, а також для викладачів вищих навчальних закладів, які займається питаннями підготовки кадрів за спеціальностями «Управління інноваційною діяльністю», «Інтелектуальна власність», «Консолідована інформація». Матеріали конференції публікуються мовою оригіналу за редакцією авторів.
Матеріали VI міжнародної Науково-практичної конференції (11-13 листопада 2014 року)
Роль і значення інтелектуальної власності в інноваційному розвитку економіки : матеріали VI міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 11-13 лист. 2014 р.) / уклад. А. П. Гончаренко, Н. В. Пархоменко, О. О. Бєлай ; відпов. за вип. О. О. Бєлай ; Ін-т інтел. власності НУ «Одеська юридична академія» в м. Києві. – Київ , 2014. – 379 с.
Keywords: матеріали конференції; інноваційна діяльність; економічна діяльність; інформаційно-аналітична діяльність; інтелектуальна власність; материалы конференции; инновационная деятельность; экономическая деятельность; информационно-аналитическая деятельность; интеллектуальная собственность; conference materials; innovation activity; economic activity; informational analitic activity; intelectual property