Проблемні аспекти надання безоплатної правової допомоги населенню в умовах воєнного стану - Тимошенко, С. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена дослідженню проблем, що виникають при наданні безоплатної допомоги населенню в Україні. Проаналізовано міжнародне та національне законодавство України щодо окремих верств насенння при наданні безоплатної правової допомоги. Окреслено роботу відповідних фізичних та юридичних осіб, які здійснюють надання правової допомоги.
Тимошенко С. В. Проблемні аспекти надання безоплатної правової допомоги населенню в умовах воєнного стану / С. В. Тимошенко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 200-203.
Keywords: безоплатна правова допомога; вразливі верстви населення; юридична клініка; внутрішньо переміщені особи; біженці; міжнародно-правові акти; охорона дитинства; воєнний стан; малозабезпечені особи; адвокати