Галія Інсафівна Чанишева - (:unkn) unknown (Юрид. л-ра, 2009)
Бібліографічне видання присвячено науково-дослідницькій, науково-педагогічній та громадській діяльності Г.І. Чанишевій.
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія; Чанишева Г.І.; Chanysheva G.I.; Чанышева Г.И.