Поняття і характерні риси юридичних актів органів прокуратури України. - Щамбура, Д.В.; Щамбура, Д.В.; Shhambura, D. (My University, 2012)
Paper is devoted to theoretical analysis of contemporary position of scien- tists on the deﬁ nition of legal acts. The author deﬁ nes and justiﬁ es its view on the deﬁ nition of acts of public prosecution ofﬁ ce.
Щамбура Д.В. Поняття і характерні риси юридичних актів органів прокуратури України. / Д.В. Щамбура //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 44. – C. 337 - 342.
Keywords: Поняття юридичні акти; Акти органів прокуратури; Ознаки актів органів прокуратури; Акти органів прокуратури України; Акты органов прокуратуры украины; Признаки актов органов прокуратуры; Акты органов прокуратуры; Понятие юридические акты; The notion of legal acts; Acts prosecutors; Signs of acts of prosecutors; Acts of Public Prosecutor of Ukraine