Дискретна математика : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія» - Григор’єва Тетяна Ігорівна (Одеса, 2023)
Методичні рекомендації для курсу «Дискретна математика» призначені для самостійної роботи здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія». Методичні рекомендації розроблені відповідно навчального плану. Матеріали складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для здобувачів Фахового коледжу Міжнародного гуманітарного університету.
Григор’єва Т. І. Дискретна математика : метод. реком. для самостійної роботи здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія» [Електронне видання] / Т. І. Григор’єва ; Циклова комісія «Комп’ютерна інженерія» Фахового коледжу Міжнар. гуманіт. ун-ту. – Одеса, 2023. – 14 с.
Keywords: теорія чисел; теорія множин; відношення; математична логіка; алгебраїчні структури; теорія графів