Способи здійснення контролю за виконанням працівником трудових обов'язків в умовах пандемії - Точило, Катерина Сергіївна (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена дослідженню особливостей правового регулювання трудових відносин під час карантину, запроваджено на території нашої держави.
Точило К. С. Способи здійснення контролю за виконанням працівником трудових обов'язків в умовах пандемії / К. С. Точило // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 168-172.
Keywords: трудові відносини; правове регулювання; пандемія COVID-19; карантин; роботодавець; працівник; дистанційна робота