Історико-правові аспекти договору підряду - Колесніченко, Сергій Васильович; Колесніченко, С. В.; Колесниченко, Сергей Васильевич; Kolesnichenko, Serhii V. (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена дослідженню питання пов'язаного з виникненням і розвитком будівельної галузі. Проаналізовано точки зору сучасних науковців щодо розвитку законодавства, яке регулювало будівельну діяльність у зазначені періоди.
Колесніченко С. В. Історико-правові аспекти договору підряду / С. В. Колесніченко // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 45-50.
Keywords: договір підряду; історико-правові аспекти договору підряду; держава; будівельна діяльність; правове регулювання; еволюція законодавства