Національна асоціація адвокатів України - Крамаренко, Д. Л. (Одеса: Фелікс, 2013)
Статтю присвячено дослідженню функцій Національної асоціації адвокатів України. Автор робить висновок, що створення Національної асоціації адвокатів України є правильним рішенням, оскільки дана асоціація буде відстоювати права і інтереси всього адвокатського співтоваривства України, але головне те, щоб вона не втручалася в професійну діяльність адвоката.
Крамаренко Д. Л. Національна асоціація адвокатів України / Д. Л. Крамаренко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.510-511.
Keywords: адвокатура; Національна асоціація адвокатів України; функції адвокатури; функції Національної асоціації адвокатів України