Охорона персональних даних як необхідність сучасного українського суспільства - Павлова, Юлія Сергіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена дослідженню питань охорони і правового захисту персональних даних особи як невід'ємного елемента її нематеріальних прав і свобод. Зроблено висновок, що таке правило має закріпитися у законодавстві та судовій практиці та діяти незалежно від того, в яких галузевих відносинах перебувають володілець бази даних та суб'єкт цих даних.
Павлова Ю. С. Охорона персональних даних як необхідність сучасного українського суспільства / Ю. С. Павлова // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 227-230.
Keywords: персональні дані; конфідеційна інформація; база даних; сучасне українське суспільство; охорона персональних даних