Захист конфіденційної інформації шляхом шифрування на основі тензорних методів - Григор’єва, Тетяна Ігорівна; Григор’єва, Т. І.; Hryhorieva, Tetiana I.; Йона, Л. Г.; Йона, Лариса Григорівна; Yona, Larysa H.; Мазур, Г. Д.; Мазур, Ганна Дмитрівна; Mazur, Hanna D.; Кравченко, І. А. (Одеса : Бондаренко М. О., 2023)
Для забезпечення захисту основних властивостей інформації, а саме конфіденційності, цілісності та доступності, а також для прискорення процесу шифрування, з ціллю підвищення ефективності засобів захисту конфіденційної інформації, пропонується здійснювати шифрування повідомлення за допомогою операцій тензорного аналізу.
Захист конфіденційної інформації шляхом шифрування на основі тензорних методів / Т. І. Григор’єва, Л. Г. Йона, Г. Д. Мазур, І. А. Кравченко // Матер. Міжнар.конф. «Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії» (ПТІКІ'2023), Одеса, 17-20 липня 2023 р. / МГУ. – Одеса : Бондаренко М. О., 2023. – С. 45-48. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26277
Keywords: телекомунікації; мережеві завдання; конфіденційність інформації; процес шифрування; розшифровування криптограм; Research Subject Categories::TECHNOLOGY