Дизайн політичних досліджень : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти у галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», за спеціальністю 052 «Політологія» - Мамонтова, Елла Вікторівна (Одеса, 2024)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Дизайн політичних досліджень». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Мамонтова Е. В. Дизайн політичних досліджень : метод. реком. для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти у галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», за спеціальністю 052 «Політологія» [Електронне видання / укладач: Е. В. Мамонтова ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2024. – 39 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28405
Keywords: політичні дослідження; методологія політичних досліджень; моделювання; політичне прогнозування; викладацька діяльність; прикладне політичне дослідження; політична аналітика; жанри політичної аналітики; експертно-наукова еліта; політичний дискурс-аналіз; політичний документообіг