Цивілізаційні умови формування політичних систем у державах ЄС - Скриль, С. А.; Скрыль, С. А.; Skryl, S. A. (Одеса : Фенікс, 2015)
У статті розглянуті цивілізаційні умови формування політичних систем у державах Європейського Союзу. Досліджуються базові цінності, які впливають на світогляд представників європейської локальної цивілізації, а також на особливості організації політичних інститутів.
Скриль С. А. Цивілізаційні умови формування політичних систем у державах ЄС / С. А. Скриль // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 56. – С. 161-166.
Keywords: політичні системи у державах Європейського Союзу; особливості організації політичних інститутів; світогляд представників європейської локальної цивілізації; политические системы в государствах Европейського Союза; особенности организации политических институтов; мировоззрение представителей европейской локальной цивилизации; political systems in the European Union; especially the organization of political institutions; representatives of the European outlook of the local civilization