Наш голос: явка та вибір молоді у президентській кампанії - 2019 - Ленгіна, М. В. (Київ, 2019)
У статті проаналізовано та розкрито питання щодо явки та вибору молоді у президентській кампанії 2019 року.
Ленгіна М. В. Наш голос: явка та вибір молоді у президентській кампанії - 2019 / М. В. Ленгіна // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 109-114.
Keywords: вибори; президентська кампанія 2019 року; молодь; кандидати; явка та вибір молоді у президентській кампанії