Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Організаційна поведінка" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни "Організаційна поведінка". 2. Робоча програма навчальної дисципліни "Організаційна поведінка". 3. Лефтеров В. О. Методичні_матеріали_з_Організаційної_поведінки. 4. Лефтеров В. О. Практикум з Організаційної_поведінки. 5. Додатковий матеріал до лекцій з ОП. 6. Тестові завдання з Організаційна повдінка ФППС.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Організаційна поведінка" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28562