Правове забезпечення регіональної кримінологічної політики в Україні - Бабенко, А. М. (Одеса, 2016)
У статті проаналізовано сутність та окремі аспекти правового забезпечення регіональної кримінологічної політики в Україні. Запропоновано основні шляхи щодо підвищення ефективності розвитку відповідного напряму в національному масштабі.
Бабенко А. М. Правове забезпечення регіональної кримінологічної політики в Україні / А. М. Бабенко // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 159-164.
Keywords: політика; протидія злочинності; запобігання; кримінологія; кримінологічна політика; запобігання злочинності