Українська мова у ЗМІ. 1 та 2 частина : навчально-методичний посібник - Назаренко, Оксана Миколаївна (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник складається зі вступу, структури навчальної дисципліни, тематичного плану, теоретичного матеріалу для лекцій, планів і завдань до практичних занять, тем і завдань для самостійної роботи, питань до іспиту та методичних вказівок для викладачів, які проводять практичні заняття. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю 061 «Журналістика» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Українська мова у ЗМІ. 1 та 2 частина : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 06 «Журналістика», спец. 061 «Журналістика». [Електронне видання] / уклад. О. М. Назаренко ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 162 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27391
Keywords: Українська літературна мова; Функції мови; фонетика; фонологія; Графіка української мови; Пароніми та антоніми; Предмет морфології; навчально-методичний посібник