Проблеми запобігання службовому підробленню - Слободзян, А. П. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті на підставі аналізу наукової літератури проведено аналіз криміналістично значущих ознак службового підроблення. Обгрунтовується, що службове підроблення є злочином, який використовується для вчинення більшості корупційних злочинів. Зазначено, що під час розслідування злочинів цього виду виникає низка проблем, які потребують подальшого вирішення, а тому зазначене питання вимагає конкретного дослідження, що стане предметом подальших наукових досліджень.
Слободзян А. П. Проблеми запобігання службовому підробленню / А. П. Слободзян // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.340-341.
Keywords: службове підроблення; криміналістична характеристика злочину; офіційний документ; службова особа; підроблення