Адвокатура як інститут громадянського суспільства - Курбай, К. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті піднімається питання про місце та роль адвокатури у суспільстві та державі, розкривається сутнісна характеристика цього правозахисного інституту.
Курбай К. В. Адвокатура як інститут громадянського суспільства / К. В. Курбай // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 161-162.
Keywords: адвокатура; громадянське суспільство; правосуддя; держава