Нормативно-правове регулювання взаємодії слідчого з оперативними підрозділами - Юрченко, А. М.; Юрченко, А. М.; Yurchenko, A. М. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
У статті автор проаналізував норми чинного кримінального процесуального законодавства України, які регулюють взаємодію слідчого та оперативного підрозділу під час кримінального провадження, і запропонував внести зміни до деяких нормативно-правових актів.

Нормативно-правовое регулирование взаимодействия следователя с оперативными подразделениями. В данной статье автором проанализированы нормы действующего уголовного процессуального законодательства Украины, регулирующие взаимодействие следователя и оперативного подразделения в ходе уголовного производства, и предложено внести изменения в некоторые нормативно-правовые акты.

Legal regulation of interaction of an investigator and the operational subdivisions. In this article the author analyzes the existing rules of criminal procedural legislation of Ukraine that regulate interaction and operational investigative unit during criminal proceedings and proposed amendments to some legislative acts.
Юрченко А. М. Нормативно-правове регулювання взаємодії слідчого з оперативними підрозділами / А. М. Юрченко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 76. – С. 186-191.
Keywords: слідчий; оперативний підрозділ; взаємодія; доручення; законодавство України; следователь; оперативное подразделение; взаимодействие; поручения; законодательство Украины; investigator; operating unit; interaction; order; law; legislation of Ukraine