Кримінальне право сьогодення: ренесанс моделі сталого розвитку - Туляков, Вячеслав Олексійович; Туляков, В. О.; Туляков, Вячеслав Алексеевич; Tuliakov, Viacheslav O. (Харків : «Асоціація кримінального права», 2014)
У роботі зроблено спробу надати орієнтири щодо формування кримінально-правового законодавства, для якого ідея сталого розвитку є головною правотворчою ідеєю, ідеєю сучасного регулювання найбільш важливих процесів динаміки взаємодії правової та злочинної поведінки, а так само зловживань правом із боку всіх суб’єктів кримінальних правовідносин.

В работе предпринята попытка представить ориентиры по формированию уголовно-правового законодательства, для которого идея устойчивого развития является главной правотворческой идеей, идеей современного регулирования наиболее важных процессов динамики взаимодействия правового и преступного поведения, а так же злоупотреблений правом со стороны всех субъектов уголовных правоотношений.

Criminal legislation formation under sustainable development concept is analyzed in this issue. Some notions on dynamics of criminal and legal behaviors, abuses of power interaction from all of criminal legal relationships’ subjects are shown.
Туляков В. О. Кримінальне право сьогодення: ренесанс моделі сталого розвитку / В. О. Туляков // Вісник Асоціації кримінального права України. - Ел. наук. вид. - Вип. 2(3). - 2014. – С.1-19.
Keywords: кримінальна політика; кримінальний проступок; криміналізація; ліміти правової заборони; уголовная политика; уголовный проступок; криминализация; лимиты правового запрета; criminal policy; criminal misdemeanor; criminalization; limits of legal prohibition; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Criminal law