Спеціалізовані суб’єкти запобігання корупційній злочинності: проблемні питання - Загребаленко, Віталій Віталійович; Загребаленко, В. В.; Zahrebalenko, Vitalii V. (Миколаїв : Миколаївський інститут права НУ ''ОЮА'', 2020)
Стаття присвячена аналізу системи спеціалізованих субʼєктів запобігання корупційної злочинності. Акцентовано увагу на окремих проблемних питаннях, повʼязаних із законодавчою регламентацією діяльності субʼєктів запобігання корупційної злочинності.

The article is devoted to the analysis of the system of specialized entities for preventing corruption. Special attention is paid to some of the problematic issues related to the legislative regulation of the activities of the subjects of preventing corruption.
Загребаленко В. В. Спеціалізовані суб’єкти запобігання корупційній злочинності: проблемні питання / В. В. Загребаленко // Новітні кримінально-правові дослідження – 2020 : Альманах наукових праць / за ред. професора О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : Миколаївський інститут права Національного університету «Одеська юридична академія», 2020. – С. 214-222.
Keywords: спеціалізовані субʼєкти запобігання злочинності; корупційна злочинність; Національне антикорупційне бюро; Спеціалізована антикорупційна прокуратура; Державне бюро розслідувань; Національне агентство запобігання корупції; Вищий антикорупційний суд; specialized crime prevention entities; corruption crime; National Anti-Corruption Bureau; Specialized Anti-corruption Prosecutorʼs Office; State Bureau of Investigation; National Anti-corruption Agency; High Anticorruption Court; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE