Міжнародні стандарти ґендерної рівності та місцеві вибори в Україні - Корнієнко, Володимир Олександрович; Корнієнко, В.О.; Korniienko, Volodymyr O. (Одеса : Гельветика, 2019)
Стаття присвячена міжнародним стандартам ґендерної рівності в політичній сфері та їх запровадженню в Україні на місцевих виборах. Наведені результати введення ґендерного квотування під час місцевих виборів 2015 року та запропоновані законодавчі зміни, спрямовані на забезпечення ефективного ґендерного квотування.

This article is devoted to the international standards of gender equality in politics and their implementation in Ukraine local elections. The results of the implementation of gender quotas is local elections in 2015 and proposed legislative changes aimed at ensuring effective gender quotas.
Корнієнко В.О. Міжнародні стандарти ґендерної рівності та місцеві вибори в Україні / В.О. Корнієнко // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 2. - С. 33-37.
Keywords: вибори; виборче право; ґендерна рівність; дискримінація; міжнародні стандарти; місцеві вибори; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; elections; selectively law; gender equality; discrimination; international standards; local election