Особливості оформлення повноважень адвоката при розгляді спортивних спорів - Гніздовська, Г. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття досліджує питання особливості оформлення повноважень адвоката при розгляді спортивних спорів.
Гніздовська Г. М. Особливості оформлення повноважень адвоката при розгляді спортивних спорів / Г. М. Гніздовська// Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 77-81.
Keywords: адвокат; спорт; спортивні спори; конфлікт; суд; спортивне право