Запобігання корупції в органах місцевого самоврядування - Захарчук, О. З.; Zakharchuk, O. S. (Одеса: Фенікс, 2015)
У статті досліджуються питання запобігання корупції в органах місцевого самоврядування. Проаналізовано основні причини виникнення корупції у названих органах та розроблено подальші напрямки запобігання та протидії корупційним проявам серед посадових осіб органів місцевого самоврядування.
Захарчук О. З. Запобігання корупції в органах місцевого самоврядування / О. З. Захарчук // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 55. – С. 253-259.
Keywords: запобігання корупції в органах місцевого самоврядування; місцеве самоврядування; корупція; предотвращение коррупции в органах местного самоуправления; местное самоуправление; коррупция; prevention of corruption in local government; local government; corruption