Деякі аспекти інформатизації в системі судочинства - Трофименко, Олена Григорівна; Трофименко, Елена Григорьевна; Trofimenko, Elena G.; Логінова, Н. І.; Loginova, N. I. (My University, 2013)
У статті розглядається забезпечення інформатизації в системі судочинства України. Проаналізовано поняття "інформатизація", "інформаційне забезпечення". Визначені основні напрями розвитку інформатизації судів, також проаналізовано та зроблені пропозиції та висновки щодо деяких аспектів інформатизації в системі судочинства.
Логінова Н. І. Деякі аспекти інформатизації в системі судочинства / Н. І. Логінова, О. Г. Трофименко // Митна справа. - 2013. - № 2. - Ч. 2. – Кн. 1. – С. 472–477.
Keywords: інформатизація; система судочинства; інформаційно-пошукові системи; інформаційне забезпечення; информатизация; система судопроизводства; информационно-поисковые системы; информационное обеспечение; informatization; justice system; information retrieval systems; information support