Проблема адвокатських внесків в Україні - Бойміструк, Т. П. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджується обов'язок адвоката сплачувати щорічні внески на фінансування адвокатського самоврядування за чинним законодавством і в контексті його потенційних змін.
Бойміструк Т. П. Проблема адвокатських внесків в Україні / Т. П. Бойміструк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 110-114.
Keywords: адвокат; внески; обов'язок; органи адвокатського самоврядування; фінансування