Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Web-технології» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Web-технології» Соловська Ірина Миколаївна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Web-технології» Соловська Ірина Миколаївна. 3. Соловська І.М., Русу О.П. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вебтехнології та вебдизайн» 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Web-технології». Одеса, 2026