Академічна доброчесність як елемент системи забезпечення якості освіти - Тицька, Я. О. (My University, 2018)
Стаття присвячена визначенню сутності поняття "академічна доброчесність" на підставі чинного законодавства та з'ясуванню особливостей нормативного регулювання академічної доброчесності як одного з елементів системи забезпечення якості освіти. Запропоновано авторський перелік ознак, характерних для академічної доброчесності. Визначено перелік заходів, застосування яких направлене на дотримання академічної доброчесності. Проаналізовано новий вид відповідальності за порушення принципів академічної доброчесності.
Тицька Я. О. Академічна доброчесність як елемент системи забезпечення якості освіти / Я. О. Тицька // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер.: Юриспруденція. – 2018. - № 34. – С. 4-7.
Keywords: академічна відповідальність; академічна доброчесність; якість освіти; здобувач освіти; система забезпечення якості освіти