Етнополітичний вимір національної безпеки - Ціцуашвілі, Н. І.; Цицуашвили, Н. И.; Cicuashvili, N. (My University, 2011)
National safety system, its structure, and the role of ethnic factor in it are analyzed.
Ціцуашвілі Н. І. Етнополітичний вимір національної безпеки / Н. І. Ціцуашвілі //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 42. – С. 97 - 105.
Keywords: етнополітичний вимір; національна безпека; етнічний фактор; структура національної безпеки; национальная безопасность; структура национальной безопасности; этнический фактор; ethnic factor; ethno-political dimension; этнополитическое измерение; national security; the structure of the National Security