Прокурор на досудовому розслідуванні кримінальних правопорушень: функціональна структура діяльності - Толочко, О. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена дослідженню питань, пов'язаних зі становищем прокурора під час здійснення процесуального керівництва на стадії досудового розслідування кримінального правопорушення, та з'ясуванню його основних завдань і повноважень.
Толочко О. М. Прокурор на досудовому розслідуванні кримінальних правопорушень: функціональна структура діяльності / О. М. Толочко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.163-164.
Keywords: прокурор; завдання та повноваження прокурора; досудове розслідування; кримінальне правопорушення; прокурорський нагляд; нагляд за додержанням законів; Кримінальний процесуальний кодекс