Конкурентоспроможність на ринку праці: практикум для здобувачів вищої освіти 2-го курсу факультету адвокатури та антикорупційної діяльності Національного університету «Одеська юридична академія». - Наньєва, М. І. (Одеса, 2023)
Практикум призначений для здобувачів вищої освіти, що отримують ступінь бакалавра у галузі знань 08 «Право» зі спеціальності 081 «Право», буде корисним для підготовки здобувачів, що отримують освіту з правової та управлінських спеціальностей. Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність на ринку праці». В практикумі представленотематичний план курсу, завдання, тестові завдання, питання для самоперевірки, питання для обговорення з дисципліни, питання до заліку, а також список рекомендованої літератури.
Наньєва М. І. Конкурентоспроможність на ринку праці: практикум для здобувачів вищої освіти 2-го курсу факультету адвокатури та антикорупційної діяльності Національного університету «Одеська юридична академія». / М. І. Наньєва. – Одеса, 2023. – 74 с.– Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24084
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; конкурентоспроможність на ринку праці; ринок праці; трудове право; право соціального забезпечення; професійний розвитком працівника; корпоративна культура