Роль господарських інтересів у правовій регламентації господарських відносин і вирішенні господарських конфліктів - Ніколенко, Л. М.; Николенко, Л. Н.; Nikolenko, L. N.; Іванюта, Н. В.; Иванюта, Н. В.; Ivanyuta, N. V. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті проведено теоретичне дослідження поняття господарського інтересу в аспекті правового забезпечення якісного функціонування господарської системи, його впливу на позначення пріоритетних напрямів, визначення характеру співвідносності з галузями права.
Ніколенко Л. М., Іванюта Н. В. Роль господарських інтересів у правовій регламентації господарських відносин і вирішенні господарських конфліктів / Л. М. Ніколенко, Н. В. Іванюта // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 90-98.
Keywords: господарський інтерес; господарські відносини; функція; господарське судочинство; справедливість; хозяйственный интерес; хозяйственные отношения; функция; хозяйственное судопроизводство; справедливость; economic interest; economic relations; function; Commercial Litigation; equity