Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Цифрова обробка сигналів» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Цифрова обробка сигналів» Розенвассер Денис Михайлович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Цифрова обробка сигналів» Розенвассер Денис Михайлович. 3. Цифрова обробка сигналів Конспект лекцій.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Цифрова обробка сигналів». Одеса, 2026