Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Історія України та української культури», з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Історія України та української культури» Семко Яна Сергіївна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Історія України та української культури» Семко Яна Сергіївна. 3. Семко Я. С., Панасюк В. А. Історія та культура України : методичні рекомендації до самостійної роботи для здобувачів освітнього рівня «бакалавр» для спеціальності 053 «Психологія» : електронне видання. Одеса, Міжнародний гуманітарний університет, 2023. 60 с. 4. Семко Я. С., Мельник Ю. П. Історія та культура України : методичні рекомендації до самостійної роботи з текстами історичних джерел для здобувачів освітнього рівня «бакалавр» для всіх спеціальностей 053 Психологія: електронне видання. Ч. 1. Одеса, Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 56 с. 5. Семко Я. С., Мельник Ю. П. Історія та культура України : методичні рекомендації до самостійної роботи з текстами історичних джерел для здобувачів освітнього рівня «бакалавр» для всіх спеціальностей 053 «Психологія»: електронне видання. Ч. 2. Одеса, Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 64 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Історія України та української культури», зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29452