Ієрархія джерел міжнародного приватного права - Грицай, Анастасія Валентинівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглядаються джерела міжнародного приватного права й відзначається, що система джерел цієї галузі будується на принципах побудови системи джерел міжнародного права в цілому. Актуальним є завдання кодифікації норм міжнародного приватного права.
Грицай А. В. Ієрархія джерел міжнародного приватного права / А. В. Грицай // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 401-405.
Keywords: ієрархія джерел; принципи права; система джерел міжнародного приватного прва; національне законодавство