Адміністративно-правовий статус публічної адміністрації, яка здійснює регулювання використання природних ресурсів - Лазаренко, Д. В.; Lazarenko, D. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті доведено, що адміністративно-правовий статус публічної адміністрації, яка здійснює регулювання використання природних ресурсів, – це правова категорія, яка встановлюється нормами адміністративного права та складається з юридичних елементів, правосуб’єктності, юридичних обов’язків, публічних прав і дисциплінарної відповідальності публічної адміністрації, які здійснюють публічне управління й надають адміністративні послуги у сфері регулювання використання природних ресурсів.
Лазаренко Д. В. Адміністративно-правовий статус публічної адміністрації, яка здійснює регулювання використання природних ресурсів / Д. В. Лазаренко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 77-80.
Keywords: адміністративно-правовий статус; природні ресурси; публічна адміністрація; публічні права; юридичні обов’язки; административно-правовой статус; природные ресурсы; публичная администрация; публичные права; юридические обязанности; administrative status; natural resources; public administration; public law legal; obligations