Особливості державного регулювання в будівельній галузі - Стець, О. М.; Стец, О. Н.; Stets, O. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті досліджуються особливості, властиві встановленому порядку регулювання в будівельній сфері, визначається порядок проектування та будівництва об’єктів архітектури, а також формулюються пропозиції щодо вдосконалення законодавства в будівельній галузі.
Стець О. М. Особливості державного регулювання в будівельній галузі / О. М. Стець // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 298-303.
Keywords: капітальне будівництво; державне управління; забудова територій; об’єкти будівництва; капитальное строительство; государственное управление; застройка территорий; объекты строительства; capital construction; government; site development of territories; objects of building