Соціальні мережі та передумови хибної самопрезентації особистості у Facebook - Макогончук, Н.В. (Одеса, 2022)
У статі розглянуто як через використання нових інформаційних технологій люди активно залучаються до онлайн-взаємодії. Різні форми Інтернет-комунікації, онлайн-спільноти та онлайн-дошки обговорень демонструють особливу субкультуру, яка впливає на поведінку людей як онлайн, так і офлайн. Через те, що люди інтенсивно користуються Інтернетом, соціальні мережі мають значний вплив на прийняття ними різних рішень. Та негативні наслідки
Макогончук Н. В. Соціальні мережі та передумови хибної самопрезентації особистості у Facebook / Н.В. Макогончук // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.141-144. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: соціальні мережі; Facebook; самопрезентація; психологічні проблеми; онлайн-сервіси; особистість